Fakta bingo online

När man spelar bingo online finns det ju en hel del olika bingorum att välja mellan. Eftersom att marknaden blivit så stor för onlinebingo så har flera av dem valt att nischa sig ordentligt. Så därmed kan vi slå hål på en av de största myterna om bingo online; att det skulle vara enahanda och ingen skillnad på de olika bingorummen.

Eftersom att konkurrensen är hård så lockar många bingorum med det som kallas för Välkomstbonus och Insättningsbonus. Detta är dock inga pengar man får helt villkorslöst även om det kan verka så vid en första anblick. För att du ska kunna få ut några vinstpengar som du vunnit med dessa bonuspengar så måste du uppfylla de ”omsättningskrav” som finns. Det betyder att du själv måste omsätta bonussumman med egna pengar ett visst antal gånger i bingorummet för att få ut din vinst. Många glömmer att läsa de regler och villkor som finns på varje bingorum. Något som är ytterst viktigt för att man ska få ut så mycket som möjligt av att spela där.

Det finns både bingorum online där man enbart kan spela bingo och chatta i spelets chatt och det finns bingorum som är hela nöjesportaler. Där kan man blogga, spela, chatta, dela foton, ha en egen hemsida och mycket mer. Alltså är det aldrig tråkigt att spela bingo online, det finns ett bingorum som passar alla.

En av de starkaste myterna är den att det skulle vara osocialt att spela bingo online, men som du ser i texten ovan stämmer inte det alls. Du kan träffa nya människor från hela världen om du vill. Eller varför inte stämma träff med dina vänner i ett visst spel en viss tid i ett visst bingorum? Då kan ni vara hemma och spela bingo tillsammans och prata med varandra i chatten till spelet, hur roligt och socialt som helst.