Fakta om bingohallen

Det finns så många förutfattade meningar om att spela bingo i bingohall idag, för att nämna några: det är bara gamla som spelar där, det är tråkigt att spela i bingohall, det är ofräscha lokaler och folk röker överallt.

Faktum är att inget av dessa ovanstående påståenden stämmer överrens med verkligheten. Dem som spelar i en bingohall kan vara alla möjliga människor, den enda grupp som inte brukar trivas i en bingohall är möjligen barn eftersom att det måste var tyst under spelen. Varför inte prova på att gå till din närmaste bingohall och se vilka du möter? Att det skulle vara tråkigt i en bingohall, tja om du inte gillar spelet så kan det bli tråkigt. Annars är det minst lika roligt som att spela online. Det är spännande och har man en bra bingovärd i hallen så kommer spelet att bli ännu roligare. Dessutom kan man ta pauser i fiket och prata med de andra spelarna och få en trevlig stund tillsammans.

Idag är det precis som på alla andra ställen förbjudet att röka inne i bingohallen. Många av de nyrenoverade har dock rökrum. Dessa är oftast fräscha och har bra ventilation enligt alla konstens regler. I många av de större städerna har man faktiskt satsat på att renovera bingohallarna de senaste åren. Lokalerna man spelar i är fräscha och ofta ljusa vilket gör att man inte känner sig instängd.

Ta en bingofika, om du nu bestämt dig för att prova på att spela i en bingohall så får du inte missa det tillhörande fiket. Där brukar man kunna äta enklare rätter, smörgåsar, sötsaker och naturligtvis dricka kaffe och te. Här kan man umgås med de andra spelarna men även sitta och bara ta det lugnt för sig själv mellan spelen. Ofta sitter man kvar efter spelen och pratar om hur det gått och så vidare. Här finns det ofta stammisar som sitter och umgås med varandra dagligen men man brukar alltid känna sig välkommen. Det är både en trevlig och social grej att spela bingo i bingohall alltså.